Miniatúrne svietidlo Fenix E15 vo vrecku nepocítite, ale jeho svetelný výkon neprehliadnete

Svietidlo len o málo väčšie ako bežný zapaľovač prekvapí úctyhodným maximálnym výkonom 450 lúmenov. Nová generácia modelu E15 je adeptom na hit medzi svietidlami na každodenné používanie.

Fenix E15 2016 Edition je skutočne miniatúrne svietidlo – na dĺžku meria len 6,5 cm a bez batérie váži len 29 gramov – preto je možné ho nosiť stále u seba – či už vo vrecku, na kľúčoch, alebo napríklad v dámskej kabelke. Nečakane bohatú svetelnú show zaisťuje moderná LED Cree XP-G2 a napájanie li-ion akumulátorom typu 16340 (bežne používané je aj ďalšie obchodné označenie RCR123A). Alternatívne je možné použiť jednorazové lítiové batérie CR123A, ktoré sa osvedčujú v extrémnych mrazoch. Zatiaľ čo pri použití akumulátora získate v najvyššom režime výraznejší svetelný výkon 450 lúmenov po dobu 55 minút, jednorazové batérie ponúkajú síce o niečo nižší výkon 270 lúmenov, ale s výrazne dlhšou dobou výdrže batérií 1 hodinu a 35 minút. V najnižšom režime s 8 lúmenmi, ktorý postačuje napríklad na čítanie, sa z svetla pri použití jednorazových batérií môžete tešiť nepretržite 3 dni. Svietidlo sa ovláda jednoducho pomocou jeho otočnej hlavy. Jej pootočením svietidlo nie len zapínate a vypínate, ale aj meníte jednotlivé režimy.

So svietidlom E15 vo vrecku či kabelke vás tma už nikdy neprekvapí. Aj takto malé svietidlo vám môže dodať pocit bezpečia napríklad na ceste temným parkom. Jeho výkon a 132 metrový dosvit má až odstrašujúci účinok. Toto svietidlo je typickým predstaviteľom kategórie EDC, every day carry, každodenné nosenie, ktorej atribúty sú praktická veľkosť, nízka váha, úplná spoľahlivosť a nadštandardný výkon. Či sa už vydáte na prechádzku, cestujete autom, alebo napríklad hľadáte niečo v dome v miestnostiach s nedostatočným osvetlením, vždy vám pri tom bude tento malý Fenix spoľahlivým spoločníkom. Svoje miesto si nájde aj vo vašej letnej výbave – výkonné svetlo, ktoré nezaberie takmer žiadne miesto oceníte na vodáckej výprave, pri táborení, alebo kempovaní. Každý z nás sa asi niekedy ocitol po zotmení neočakávane na neosvetlenej ulici, kedy hrozí prehliadnutie od nepozorného šoféra. A práve takéto malé svietidlo na kľúčoch môže v takých chvíľach vykonať neoceniteľnú službu a výrazne prispieť k vášmu bezpečiu. Fenix E15 je praktickým darčekom, ktorým potešíte ako mužov, tak aj ženy.

Všetky parametre svietidla Fenix E15 sú zmerané v súlade s normou ANSI/NEMA FL 1-2009.

Svietidlo Fenix E15 je dostupné v internetovom obchode www.kronium.sk aj u ďalších predajcov značky Fenix. Odporúčaná maloobchodná cena je 29,90 EUR vrátane DPH.

 

Náhľadový obrázok - Miniatúrne svietidlo Fenix E15 vo vrecku nepocítite, ale jeho svetelný výkon neprehliadnete

 

fenix-E15-akt1

Aby bolo legislatíve EÚ učinené zadosť, vedzte, že tento web využíva cookies, ako drvivá väčšina všetkých stránok na internete.
Ďalším používaním webu s ich využitím súhlasíte. Ďalšie informácie >